O NAMA

ART PETROL benzinske pumpe se mogu pohvaliti vrhunskim kvalitetom svih vrsta goriva, brzom ulugom, dobrim cenama i što je najvažnije zadovoljnim kupcima.

ART PETROL benzinske pumpe počele su sa radom 2010. godine. Svoj rad, počeli smo sa samo jednom pumpom, a danas smo taj broj povećali na 20. Za samo četiri godine smo uspeli da proširimo svoju mrežu na širu teritoriju Beograda, a već imamo pumpe i u drugim gradovima Srbije. Naravno ne planiramo tu da se zaustavimo, već planiramo da pokrijemo čitavu teritoriju Srbije.

ART PETROL ima jasno definisane ciljeve. Želimo da sačuvamo visok kvalite naših proizvoda i nivoa usluge, a da u isto vreme rastemo i proširimo našu mrežu prodajnih objekata na celu Srbiju. Znamo da je visok kvalitet goriva i dobar odnos sa našim partnerina i potrošačima ključan za naš uspeh. Zato želimo da Vam ponudimo evropski kvalitet goriva po srpskim cenama.

Naše benzinske pumpe zapošljavaju trenutno preko 100 obučenih ljudi, koji se svakodnevno trude da Vas usluže na najbolji mogući način. Naši radnici su obučeni za poslove koje obavljaju, visoko obrazovani, ljubazni i iskusni.

U daljem širenju želimo da ostanemo verni našoj dosadašnjoj poslovnoj filozofiji : ''brza usluga, vrhunski kvalitet proizvoda, cene prilagodjene našem standardu, zadovoljni kupci''!