PROIZVODI

Goriva

Evropremijum
BMB 95
Evropremijum BMB 95 je gorivo vrhunskog kvaliteta koje potpuno ispunjava najoštrije zahteve za Evro 5 emisione standarde za putnička vozila. Namenjen je vozilima novije generacije, njihovom očuvanju, kao i očuvanju životne sredine, a kvalitet evropremijuma BMB 95 je u skladu sa evropskim standardom kvaliteta benzina EN 228.
Evrodizel

Naš evrodizel vrhunskog kvaliteta omogućava maksimalne performanse vozila, pravilno paljenje i besprekoran rad motora čak i na izuzetno niskim temperaturama. Mirniji rad, veća snaga i manja potrošnja jesu prednosti korišćenja ovog goriva. Proizveden po najstrožim proizvođačkim specifikacijama, kvalitet evrodizela je potpuno u skladu sa evropskim standardom EN 590.

TNG auto-gas

TNG auto-gas prilagođen je uređajima za gas novije generacije. Ekonomičnost auto-gasa ogleda se u niskoj ceni, dužem veku trajanja motora, nižim troškovima održavanja vozila, dužem periodu zamene ulja i svećica, dužem veku trajanja katalizatora. Sa ekološkog aspekta, znatno je povoljniji od klasičnih motornih goriva. Proizveden po najstožim proizvođačkim specifikacijama, kvalitet auto-gasa TNG potpuno je u skladu sa evropskim standardom EN 589

Lož uljeUlje za loženje ekstra lako (EL) je destilatno gorivo namenjeno je za plamenike sa isparavanjem, kao i za sve plamenike koji rade sa pritiskom, bez mogućnosti predgrevanja goriva.